Wir empfehlen unser Partnherhotel an der Könihgsallee in Düsseldorf
 * * *  
 [Startseite]

Hotel Westfälischer Hof in Düsseldorf (Duitsland)

En Hotel met uniek karakter

Elisabethstraße 52 · D-40217 Düsseldorf · Telefon: 49 (0)211/382097 · Telefax: 49 (0)211/378106 · westfaelischer-hof@t-online.de

Afstand vanaf Hotel Westfälischer Hof:
10 Minuten. Kijk voor onze Kerst-aanbieding!

Kerstmarkten in Düsseldorf

Tussen Sinterklaas en Kerstmis brengen dagelijks 4000 Nederlanders een bezoek aan de kerstmarkt van Düsseldorf. Je vind de Kerstmarkten in de historische stadskern en op de Schadowplatz. Vrolijk verlichte stalleltjes vol kerstspulletjes, etenswaren en dranken (glühwein). Veel van het aangebodene op de kerstmarkten in Düsseldorf komt uit de streek zelf, maar pas een beetje op voor de aangeboden worsten. De kerstmarkten zijn 7 dagen per week geopend.

U heb de mogelijkheid om een hotelkamer in het Hotel Westfälischer Hof in Düsseldorf te reserveren.

Handelaars uit heel Duitsland en het aangrenzende buitenland bieden op de kerstmarkten in Düsseldorf in zoen 260 met liefde ingerichte stands alles aan rondom het aanstaande kerstfeest: B.v. adventsbloemstukjes uit de streek rond Düsseldorf, houtsnijwerk uit het Ertsgebergte, glasblazerswerk uit het Beierse Woud, sieraden, houten speelgoed, kaarsen en nog veel meer. De kostelijke geur van Glühwein, punch, gebakken appelen, taai-taai en hete kastanjes - al dat maakt het sfeervol slenteren over de Düsseldorfer kerstmarkten pas compleet. Zo krijgen de bezoekers trek in de geneugten van kerst voor hongerige magen en dorstige kelen.